Ebelik Bölümü Öğrencilerimizin TÜBİTAK Projesi Başarıları

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğrencilerinin hazırladıkları proje TÜBİTAK’tan destek almaya hak kazandı.

Bircan Özcan ve Ayten Gezginci’nin ‘’2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı’’ kapsamında Arş. Gör. Remziye Gültepe danışmanlığında hazırladıkları ‘’Covid-19 Güvenli Bebek Besleme Önlüğü’’ başlıklı projeleri TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı. Projede ayrıca Kırklareli Üniversitesi öğrencisi Gülcan Özcan ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencisi Doğan Atlı araştırmacı olarak görev alacaklardır.

Başarılarından dolayı proje danışmanı Arş. Gör. Remziye Gültepe’yi ve öğrencilerimizi kutlarız.