8 Kasım Dünya Radyoloji Günü Etkinlikleri

ÇASEMDER radyoloji Çalışanları Komisyonunun organizasyonunu yürüttüğü ve kurumlararası iş birliği ile oluşturulan "8 Kasım Dünya Radyoloji Günü"programı kapsamında 8 Kasım 2022 saat 13:00'de ÇMAEDH Konferans Salonu'nda, moderatörlüğünü Doç. Dr. Ayten DİNÇ'in yürüttüğü "Radyasyon Güvenliği, Radyasyondan Korunma Yolları ve Radyolojide Sunulan Hizmetler" konulu panel ile 11.11.2022 saat 13:00'de Safiye Hüseyin Elbi Konferan Salonu'nda, moderatörlüğünü Arş. Gör. Remziye GÜLTEPE'nin yürüttüğü "Radyasyon Güvenliği, Radyasyondan Korunma Yolları, Gebelikte Radyasyon, Gebelikte Rutin Tarama Testleri ve Düşük Riskli Gebeliğin İzlemi" konulu panel düzenlenmiştir. Etkinliklere çok sayıda öğrenci ve akademik personel katılmıştır.